Informatie

SvK biedt een totaalpakket van producten en diensten met betrekking tot machinebouw, transportsystemen en productie van onderdelen en halffabricaten van staal, rvs en aluminium.

SvK verleent professionele service aan klanten. Vanuit onze vestigingsplaats Hoogkarspel kunnen wij voor u assemblage werkzaamheden verrichten en leveren wij onderdelen voor machines en transportsystemen.

SvK is sterk in het bieden van oplossingen of aanvullingen bij logistieke problemen en het effectief benutten van werk- en productieruimtes.

SvK is werkzaam in uiteenlopende sectoren zoals de food-industrie, lichte en zware industrie en in de grafische- en vissersector.

SvK reviseert alle soorten machines waarbij slijtage gevoelige onderdelen worden gecontroleerd en zonodig vervangen.

SvK onderhoud machines waarbij wij eventueel onderhoudscontracten sluiten voor preventief en periodiek onderhoud op een tijdstip wat het bedrijf het beste uitkomt. We staan klaar om eventuele storingen, 24 uur per dag te verhelpen.

SvK beschikt over ervaren monteurs die ook gedatacheerd kunnen worden. Daarnaast kunnen wij projectleiders aanbieden voor complexe technische vraagstukken. Onze monteurs beschikken over een VCA-licentie en wij zijn lid van de "Koninklijke Metaalunie".